Lajme

1500 më shumë se herën e kaluar – Ja sa vota mori Mimoza Kusari në zgjedhjet e 6 tetorit

1500 më shumë se herën e kaluar – Ja sa vota mori Mimoza Kusari në zgjedhjet e 6 tetorit
17:22 | 05 Nëntor 2019

Mimoza Kusari-Lila, kryetarja e Alternativës, kishte vendosur që për pozitën e deputetes të kandidonte nga Lista e Vetëvendosjes.

Alternativën e saj ajo e kishte “shkrirë” në Lëvizjen e Albin Kurtit.

Dhe tashmë kur rezultatet e kandidatëve për deputetë po bëhen publike – mësohet se Kusari-Lila ka marrë 22 mijë e 131.

Ish-kryetarja e Gjakovës ka marrë rreth 1 mijë e 500 vota më shumë sesa ne zgjedhjet e kaluara.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera