[wp-story]

Kronika

​Një i mitur ngacmohet seksualisht

​Një i mitur ngacmohet seksualisht
11:25 | 24 Janar 2021

Një person i mitur ka raportuar se është ngacmuar seksualisht në Mitrovicë.

Rasti ka ndodhur dje ku është konsultuar prokurori i shtetit dhe me rekomandim të së cilit pas intervistimit palët të lirohen në procedurë të rregullt.

Rasti vazhdon të hetohet.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera