Lajme

Zyrtari i Trump: Kosova e Serbia janë dakorduar për normalizim ekonomik

Zyrtari i Trump: Kosova e Serbia janë dakorduar për normalizim ekonomik
17:54 | 04 Shtator 2020

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshjen e tyre dhe kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik.

Kjo marrëveshje po konsiderohet historike nga Presidenca Trump.

”Donald Trump njofton se Serbia dhe Kosova kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik. Një marrëveshje tjetër historike e arritur nga ky President për ta bërë botën një vend më paqësor, më të begatë.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera