[wp-story]

Lajme

Zyrtari i MPB-së pozitiv me COVID-19, në Viti pezullohet regjistrimi i automjeteve dhe pajisja me dokumente

Zyrtari i MPB-së pozitiv me COVID-19, në Viti pezullohet regjistrimi i automjeteve dhe pajisja me dokumente
15:35 | 18 Qershor 2020

Një zyrtar i Agjencisë së Regjistrimit Civil në Ministrinë e Punëve të Brendshme ka dalë pozitiv në koronavirus.

Për këtë ky institucion ka marrë vendim që të pezullojë ofrimin e shërbimeve me palë, njofton Klan Kosova.

Stafi i dy qendrave janë duke iu nënshtruar testit për Covid-19 dhe deri në marrjen e rezultateve dhe konfirmimit nga QKMF në Viti dhe nga Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike, këto dy qendra do të jenë të mbyllura.

Deri në përfundimin e këtij procesi të gjitha shërbimet e Regjistrimit të Automjeteve do të bëhen në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve në qytetin e Gjilanit, ndërsa shërbimet për Pajisje me Dokumente do të bëhen në qendrat e komunave më të afërta.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera