[wp-story]

Lajme

Zyrtarët e LDK-së bashkë me Isa Mustafën janë mbledhur në parti

Zyrtarët e LDK-së bashkë me Isa Mustafën janë mbledhur në parti
14:55 | 16 Janar 2020

Në Selinë Qendrore të Lidhjes Demokratike të Kosovës, momentalisht janë mbledhur Isa Mustafa, kreu i partisë, dhe disa deputetë e anëtarë të kryesisë. Megjithatë, nuk është bërë e ditur nëse bëhet fjalë për ndonjë takim, raporton Gazeta Express

Nga LDK-ja nuk kanë treguar se çfarë agjende kanë për sot, apo nëse kanë planifikuar ndonjë mbledhje për të diskutuar për koalicionin.

Megjithatë, raportohet nga vendi i ngjarjes se në parti janë disa prej deputetëve dhe anëtarëve të kryesisë, të cilët nuk kanë folur para mediave.

Para Selisë së LDK-së

Përveç tyre, në mëngjes në seli është parë edhe nënkryetarja Vjosa Osmani, që më vonë është larguar nga aty.

LDK-ja ia ka përcjellë dje edhe një herë ofertën që e kishin bërë edhe në takimin e fundit, ku kërkohen ministritë 5+5, kryeparlamentari që do t’i shkonte pastaj LV-së nëse Lidhja Demokratike e merr presidentin.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera