Lajme

Zyrat e Kadastrës në Prishtinë nuk do të punojnë për dy ditë shkak të testit për COVID-19

Zyrat e Kadastrës në Prishtinë nuk do të punojnë për dy ditë shkak të testit për COVID-19
16:32 | 08 Korrik 2020

Komuna e Prishtinës përmes në njoftimi për media ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme nuk do të punojnë zyrat e Drejtorisë së Kadastrës për shkak të testimit të stafit për koronavirus.

Në njoftim thuhet të enjten dhe të premten do të punojnë vetëm sportelet që do t’i pranojnë kërkesat e qytetarëve.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera