Kronika

Zhduket një femër në Fushë Kosovë

Zhduket një femër në Fushë Kosovë
10:04 | 03 Gusht 2022

Një femër ka raportuar se një femër tjetër është larguar dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur më 01.08.2022, në Fushë Kosovë.

Siç thuhet në raport, lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti vazhdon të hetohet.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori, rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në raport.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera