Lajme

Zëvëndësministri shpërndan diagnozën e rrejshme për Covid-19

Zëvëndësministri shpërndan diagnozën e rrejshme për Covid-19
14:04 | 20 Korrik 2020

Zëvëndësministri i Punëve të Jashtme, Bekim Brestovci ka shpërndarë një informacion jo adekuat për ndjekësit e tij.

Brestovci ka shpërndarë diagnozën e rrejshme se si duhet të trajtohet koronavriusi në ambientet e shtëpisë.

Kjo terapi trilluese sot është demantuar nga Ministria e Shëndetësisë e cila ka bërë thirrje që mos të ndiqen ato udhëzime.

Brestovci e ka mbajtur për disa minuta terapinë “fake” në profil, për ta larguar atë më pas.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera