Lajme

Zemaj: Vendimin për barnat s’e anulova për shkak të presionit nga publiku

Zemaj: Vendimin për barnat s’e anulova për shkak të presionit nga publiku
22:05 | 05 Gusht 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka folur për vendimin që mori për shfuqizimin e vendimit administrativ për rregullimin e çmimit të barnave, të cilin pastaj e anuloi.

Zemaj ka treguar pse e anuloi vendimin rreth shitjes së barnave në vendin tonë, për çka u kritikua me të madhe.

“E anulova vendimin sepse nuk gjeta mbështetje tek Oda e Farmacistëve. Anulimi i këtij vendimi tregon se mbete në fuqi udhëzimi administrativ”, ka thënë ai në Rtv Dukagjini.

Zemaj ka mohuar se anulimi i vendimit ka ardhur pas presionit nga publiku.

“Unë iu nënshtrona vetëm presioneve të Qeverisë. Sa për presione e shantazhe, krejt bota të çohej, se nuk e kisha anuluar”, është shprehur ai.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera