Lajme

Zemaj thotë se mbi njëmijë puntorëve shëndetsorë nuk iu janë dhënë pagat për tre muajt e fundit

Zemaj thotë se mbi njëmijë puntorëve shëndetsorë nuk iu janë dhënë pagat për tre muajt e fundit
16:57 | 16 Maj 2022

Ish – ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka deklaruar se mbi njëmijë profesionistë shëndetësorë, ende nuk kanë marrë pagat për muajin, mars, prill dhe maj.

Ai përmes një shkrimi në rrejtin social Facebook, ka thënë se puntorët shëndetësorë nuk përfitojnë shumë nga benfitet e shtetit edhe pse punojnë edhe ditëve të pushimit dhe festave.

“Mbi 1.000 profesionistë shëndetësorë dhe staf mbështetës, të angazhuar nga Ministria e Shëndetësisë, ende nuk kanë marrë pagat e muajve mars dhe prill edhe pse jemi në mes të muajit maj.  Edhe përkundër faktit që gjithsecili punon me përkushtim dhe zell dhe pa asnjë benefit dhe ditë pushimi, vazhdojnë të injorohen nga shteti që nënkupton Qeveria dhe MSH”, ka shkruar Zemaj.

Postimi i plotë:

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera