Lajme

Zemaj: Po angazhohemi që të funksionalizohen ligjet që kanë të bëjnë me shëndetësinë

Zemaj: Po angazhohemi që të funksionalizohen ligjet që kanë të bëjnë me shëndetësinë
10:16 | 02 Shtator 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj thotë se janë të përkushtuar dhe se po angazhohen që sa më parë të kompletohet kuadri ligjor e që më pas të funksionalizohen ligjet që kanë të bëjnë me shëndetësinë dhe qytetarëve t’iu ofrohen shërbime më cilësore shëndetësore.

Kështu ka shkruar Zemaj në profili e tij ‘facebook’, derisa ka treguar se në takimin që pati paraditen e së mërkurës më zyrtarët përgjegjës për hartimin e legjislacionit që është në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë është biseduar për kompletimin e kuadrit ligjor dhe rreth dinamikës për përgatitjen dhe hartimin e Ligjit për Sigurimet shëndetësore.

“Me zyrtarët përgjegjës për hartimin e legjislacionit në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë biseduam për kompletimin e kuadrit ligjor, si dhe rreth dinamikës për përgatitjen dhe hartimin e Ligjit për Sigurimet Shëndetësore dhe plotësimin me aktet nënligjore të ligjeve përkatëse. Jemi të përkushtuar dhe po angazhohemi që sa më parë të kompletohet kuadri ligjor, të funksionalizohen ligjet që kanë të bëjnë me shëndetësinë dhe qytetarëve t’u ofrohen shërbime më cilësore shëndetësore”, ka shkruar Zemaj.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera