[wp-story]

Lajme

Zeka: Duhet të kemi qeveri të unitetit, deri në arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi

Zeka: Duhet të kemi qeveri të unitetit, deri në arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi
22:20 | 01 Korrik 2020

Ish-deputeti Milaim Zeka tha se të gjithë ata që mendojnë se nuk duhet të ketë qeveri të unitetit është tru peshk.

Ku sipas Zekës arsyeja pse duhet të ketë është sepse duhet ta përfundojmë marrëveshjen me Serbinë, sepse siç thotë ai pa u përfunduar kjo nuk ka qetësi.

“ Çdo njeri që e ka trunin sa të peshkut deri sa nuk arrijmë marrëveshje me Serbinë na nuk jemi në paqe andaj për këtë gjë duhet të kemi qeveri të unitetit”, tha Zeka.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera