Bota/Rajoni

Zaev mbështet legalizimin e kanabisit

Zaev mbështet legalizimin e kanabisit
16:35 | 11 Nëntor 2020

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev dha mbështetje për dekriminalizimin e marihuanës që ka nisur në Kuvend.

“Besoj se në të ardhmen do të krijohet ambient dhe unë personalisht mbështes edhe legalizimin për shkak se përmes asaj mase mund ta avancojmë shërbimit që shumë pak marrin pjesë në BPV-në tonë”, tha Zaev.

Me dekriminalizimin e kanabisit do të rritet edhe turizmi dhe hoteleria në Maqedoni.

“Të gjitha objektet ekzistuese dhe të reja do të mund të shërbejnë me marihuanë dhe kjo mund të ndihmojë në zhvillimin shërbimeve në vend”, tha Zaev.

Ai pret procedurë transparente, përkatësisht do t’i shfrytëzojë të gjitha potencialet për rinisjen e ekonomisë së Maqedonisë.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera