Zgjedhjet Lokale

Xhafer Gashi takon veteranët e UÇK-së dhe të Kroacisë

Xhafer Gashi takon veteranët e UÇK-së dhe të Kroacisë
17:40 | 18 Shtator 2021
Kryetari i Obiliqit dhe njëherit kandidat për kryetar të kësaj komune, Xhafer Gashi ka takuar sot veteranët e UÇK-së si dhe të Kroacisë.
Përmes një postimi në Facebook, Gashi njoftoi se gjatë këtij takimi u ka shprehur mirënjohje për kontributin, ruajtjen dhe mbrojtjen e vlerave të luftës.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera