Zgjedhjet Lokale

Xhafer Gashi: Jemi të përkushtuar në zhvillimin e projekteve

Xhafer Gashi: Jemi të përkushtuar në zhvillimin e projekteve
17:33 | 18 Shtator 2021
Kryetari i Obiliqit dhe njëherit kandidat për kryetar të kësaj komune, Xhafer Gashi, së bashku me kryetarin e DIL-së, Fatmir Bërbatovci kanë vizituar vendin ku po ndërtohet objekti për ngrohje qendrore.
Ai përmes një postimi në Facebook ka theksuar se është i përkushtuar në zhvillimin e projekteve që ata kanë.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera