[wp-story]

Auto&Tech

Vrau motrën për passwordin e internetit, dënohet me burgim të përjetshëm

Vrau motrën për passwordin e internetit, dënohet me burgim të përjetshëm
14:59 | 06 Gusht 2019

18-vjeçari amerikan Kevon Watkins, është dënuar me burgim të përjetshëm pasi la të vdekur të motrën pasi u zunë për passwordin e Wireless-it.

Ai kishte ndryshuar password-in e internetit në shtëpi, në mënyrë që anëtarët e tjerë të familjes të mos e përdornin internetin, ndërsa ai të luante lojëra online gjatë gjithë kohës.

Ngjarja ka ndodhur më 2 shkurt të vitit të kaluar, kur nëna i kërkoi të birit fjalëkalimin e internetit, por teksa ai kundërshtoi, u përfshi në zënkën mes tyre edhe motra e Alexus, pasi kishte frikë se vëllai do të sulmonte të ëmën dhe si pasojë gjeti vdekjen.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera