Lajme

Vrasja e shtatzënës, takimi i thirrur nga Osmani mbahet në orën 19:00

Vrasja e shtatzënës, takimi i thirrur nga Osmani mbahet në orën 19:00
13:59 | 02 Dhjetor 2022

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu ka ftuar takimin e Këshillit për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut pas rasteve të fundit të dhunës dhe vrasjeve të grave.

Sipas njoftimit, në këtë takim i cili nis në orën 19:00, janë ftuar krerët e institucioneve të Kosovës, institucioneve të drejtësisë dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

Ky takim vjen pas vrasjes së 35-vjeçares shtatzënë, HamideMagashi, e cila u vra dy ditë më parë nga ish-burri I saj Sokol Halili, para Klinikës së Gjinekologjisë në Prishtinë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera