Kronika

Vodhi afro 100 euro në Xhami, arrestohet personi i dyshuar

Vodhi afro 100 euro në Xhami, arrestohet personi i dyshuar
12:36 | 01 Gusht 2020

Vjedhjen dyshohet se e kreu para 10 dite, më 21 korrik.

E tek dje, Policia e Kosovës, ka arritur ta arrestojë personin që dyshohet se vodhi 95 euro në një xhami të Prishtinës.

I njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Këto informacione i ka bërë të ditura Policia në raportin e saj 24 orësh.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera