[wp-story]

Lajme

Vjosa Osmani shpërblen stafin e Presidencës me shtesë prej 700 eurove

Vjosa Osmani shpërblen stafin e Presidencës me shtesë prej 700 eurove
17:23 | 30 Dhjetor 2020

Vjosa Osmani ende nuk i ka bërë dy muaj në pozitën e Ushtrueses së Detyrës së Presidentit, megjithatë pavarësisht këtij fakti, ajo ka vendosur që nëpunëseve civil në Presidencë t’ua japë nga 701 euro e 75 centë më shumë për këtë vit.

Një vendim të tillë Osmani e ka marrë me arsyetimin se gjatë kohës së pandemisë, stafit civil të presidencës i është dashur të punojnë edhe me orar të zgjatur.

“Nëpunësve civil të Zyrës së Presidentit u njihet e drejta e përcaktuar në paragrafin 1 të këtij vendimit, duke pasur parasysh faktin që Zyra e Presidentit funksionon me staf të pamjaftueshëm në raport me strukturën organizative dhe si rrjedhojë, në mbështetje të aktivitetit zyrtar të presidentit të Republikës së Kosovës, ka pasur mbingarkesë në punë dhe angazhim të shtuar jashtë orarit të punës, duke pasur parasysh edhe punën gjatë.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera