[wp-story]

Lajme

Vjosa Osmani e pesta në Këshill Drejtues

Vjosa Osmani e pesta në Këshill Drejtues
11:58 | 03 Gusht 2019

Pas dy orë punime, ka përfunduar Kuvendi IX Zgjedhor në Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Në krye të kësaj partie është zgjedhur edhe për një mandat kryetari aktual, Isa Mustafa. Ndërkohë, në Këshillin Drejtues siç merr vesh Express është zgjedhur Vjosa Osmani, një anëtar i familjes Rugova dhe nga Diaspora.

Ndryshe, ky është Kuvendi i IX Zgjedhor që mban Lidhja Demokratike e Kosovës. Ky proces disa mujor është shoqëruar edhe me disa incidente, si rrahje me grushte e me karrige, të cilat gjatë tërë kohës janë minimizuar si zhvillime nga zyrtarë të kësaj partie.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera