[wp-story]

Lajme

Vjedhje e rëndë në Gjilan: Hajnat thyejnë derën dhe plaçkitin çfarë gjejnë përpara

Vjedhje e rëndë në Gjilan: Hajnat thyejnë derën dhe plaçkitin çfarë gjejnë përpara
08:23 | 27 Shtator 2019
Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Gjilanit në një lokal i cili gjendet në qendër të qytetit3 hajna kanë thyer lokalin në Gjilan dhe kanë vjedhur shumicën e pajisjeve kompjuterike pa asnjë problem.

Pamjet e siguruar nga Metro, mund t’i shikoni më poshtë se si vjedhin lokalin “Compu-Net”.

Më poshtë mund t’i shikoni pamjet.

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera