Lajme

Vizita në SHBA, Mehaj mban sot konferencë për media

Vizita në SHBA, Mehaj mban sot konferencë për media
09:30 | 21 Tetor 2021

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj pas një vizite në Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot pritet të kthehet në Kosovë.

Sipas njoftimit të ministrisë, Mehaj ka realizuar takimet në nivelet më të larta politikbërëse dhe vendimmarrëse të SHBA-së në fushën e sigurisë, të mbrojtjes dhe diplomacisë amerikane.

Për të gjitha këto ai do të flasë në orën 12:30 në konferencën që do ta mbajë në Ministrinë e Mbrojtjes.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera