Infografika

Vitin tjetër “shkrihet” kufiri Kosovë-Shqipëri

Vitin tjetër “shkrihet” kufiri Kosovë-Shqipëri
11:36 | 26 Nëntor 2021
Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera