Lajme

Visar Ymeri: Mosshtrenjtimi i rrymës për veriun do të shkaktojë më shumë probleme

Visar Ymeri: Mosshtrenjtimi i rrymës për veriun do të shkaktojë më shumë probleme
09:18 | 28 Janar 2022

“Tash së vonmi e kemi parë dje që ZRRE ka deklaruar që shtrenjtimi nuk do t’i prekë komunat në veri të Republikës së Kosovës, që është pastaj një pabarazi shtesë që po privohet  në mes qytetarëve. Unë konsiderojë që ky propozim në mënyrën dhe formën e vetë do të shkaktojë më shumë probleme se sa që do të zgjidh ndonjë problem e veçanërisht do të rëndojë mirëqenien e qytetarit”, u shpreh ai.

Një grup qytetarësh në Prishtinë protestuan të mërkurën kundër propozimit për shtrenjtim të çmimit të energjisë elektrike.

Duke mbajtur pankarta në duar ku shkruhej “Asnjë cent më shumë”, qytetarët marshuan në sheshet kryesore për t’u ndalur para ndërtesës së Qeverisë, nga ku kundërshtuan propozimin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) për tarifat e reja të energjisë.

Protestuesit thanë se propozimi për shtrenjtimin e rrymës është i padrejtë, pasi ata veçse po përballen me krizën ekonomike dhe atë të pandemisë.

Visar Ymeri: Qeveria po e mbronë ZRRE-në në kurriz të qytetarëve

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera