Kronika

Vidhet një telefon dhe një Ipad në Prishtinë

Vidhet një telefon dhe një Ipad në Prishtinë
09:32 | 19 Korrik 2021

Në raportin e policisë një person ka raportuar se në banesen e tij i janë vjedhur disa gjëra elektronike.

Rasti po hetohet.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se iu është thyer banesa e tij dhe nga banesa iu kanë vjedhur: një llap top , Iphone 8 si dhe një Ipad. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin e policisë.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera