Kronika

Vidhen projektor e kompjuter në një shkollë të Prizrenit

Vidhen projektor e kompjuter në një shkollë të Prizrenit
13:51 | 20 Qershor 2020

Drejtori i shkollës së fshatit Lubinjë e Poshtme, në Prizren ka raportuar në Policinë e Kosovës, se persona të panjohur në shkollë kanë vjedhur dy projektor dhe një kompjuter.

Sipas raportit të policisë, rasti ka ndodhur të premten rreth orës 02:40, ndërsa rasti është duke u hetuar.

“Ankuesi mashkull kosovar (drejtor i shkollës së fshatit) ka raportuar se persona të panjohur në shkollë kanë vjedhur dy projektor dhe një kompjuter. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.

Shkëlqim Devolli takon guvernatorin e Texasit, Greg Abbott, flasin për rritje bashkëpunimi Kosovë – ShBA

Të tjera