Lajme

Vetëvendosje kërkon raportim të drejtorit të AKI-së, për hyrjen e xhandarmerisë serbe në Karaçevë

Vetëvendosje kërkon raportim të drejtorit të AKI-së, për hyrjen e xhandarmerisë serbe në Karaçevë
14:04 | 11 Gusht 2020

Lëvizja Vetëvendosje ka bërë të kërkesë për raportim të drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Kreshnik Gashi.

Kërkesa e bërë nga anëtarët e Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së u bë pas zhvillimeve të fundit në fshatin Karaçevë, të komunës së Kamenicës.

Ndër të tjerash në kërkesë theksohet se kërkohet raportim i Gashit në lidhej me situatën e sigurisë në vend, përkatësisht ‘cenimin’ e integritetit territorial të Kosovës me hyrjen e Xhandarmërisë së Serbisë ,

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera