[wp-story]

Lajme

Vetëvendosje deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës për shpërndarje të Kuvendit

Vetëvendosje deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës për shpërndarje të Kuvendit
13:51 | 06 Gusht 2019

Lëvizja Vetëvendosja ka deponuar në Kuvend nënshkrimet e 19 deputetëve, për thirrjen e seancës për shpërndarjen e Legjislaturës VI të Kuvendit.

Lëvizja Vetëvendosja ka deponuar e para nënshkrimet për thirrjen e seancës për shpërndaje të Kuvendit.

“Konform dakordimit në mbledhjen e djeshme të Kryesisë së Kuvendit, Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes ka deponuar në Kuvend nënshkrimet e 19 deputetëve, për thirrjen e seancës për shpërndarjen e Legjislaturës VI të Kuvendit”, thuhet në njoftimin e Kuvendit.

Dje në mbledhjen e Kryesisë ka pasur një ujdi në mes të gjitha partive që kjo seancë të mbahet më 22 gusht.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera