[wp-story]

Lajme

Vetëm dje, mbi 300 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore në Spitalin e Pejës

Vetëm dje, mbi 300 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore në Spitalin e Pejës
10:19 | 05 Shtator 2019

308 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dje më 4 shtator 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 254 pacientë që në total kanë kryer 3,779 analiza. 11 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 4 lindje, të gjitha normale. Kanë lindur 4 foshnje, 1 e gjinisë femërore dhe 4 të gjinisë mashkullore.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera