[wp-story]

Lajme

Veseli: Vendin e ndryshojmë duke ndryshuar vetveten

Veseli: Vendin e ndryshojmë duke ndryshuar vetveten
20:55 | 20 Gusht 2019
Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, sot ka takuar edhe gra dhe të rinj në Prizren, për të cilët ka thënë se janë plot entuziazëm për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë.

“Ne e ndryshojmë vendin duke ndryshuar vetveten dhe duke krijuar hapësirë më të madhe për gratë dhe të rinjtë që të bashkohen në rrugëtimin tonë. Kjo është PDK-ja, e re, e freskët, plot entuziazëm, me kuadro të kualifikuar dhe të gatshëm për të luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë!”, ka shkruar Veseli.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera