Lajme

Veliu dhe Braathu flasin për situatën aktuale me pandeminë COVID-19

Veliu dhe Braathu flasin për situatën aktuale me pandeminë COVID-19
13:33 | 02 Korrik 2020

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu priti në takim shefin e misionit të OSBE- së në Kosovë, Jan Braathu, ndërsa u diskutua për prioritetet e ministrisë dhe situatën aktuale të ballafaqimit me pandeminë COVID-19.

Ministri Veliu e njoftoi ambasadorin Braathu për të gjitha masat që ka ndërmarrë MPB-ja në luftimin e këtij virusi me qëllim të ruajtjes së shëndetit të përgjithshëm publik.

Ndërsa, në anën tjetër ambasadori Braathu shprehu mirënjohjen e tij për punën që janë duke bërë institucionet e Republikës së Kosovës në luftimin e kësaj pandemie dhe shprehu gatishmërinë e Misionit të OSBE-së në përkrahjen e institucioneve të vendit dhe ministrisë në veçanti.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera