Lajme

Vdes Seremb Gjergji

Vdes Seremb Gjergji
07:12 | 02 Dhjetor 2022

Ka vdekur ish gazetari dhe ish – kandidati i pavarur për president të Republikës së Kosovës Seremb Gjergji.

Lajmin e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij Sama Bajraktari-Gjergji.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera