Infografika

Vdekjet nga COVID në Britani/ Nga mbi 51 mijë të vdekur, 640 kishin dy doza të vaksinës

Vdekjet nga COVID në Britani/ Nga mbi 51 mijë të vdekur, 640 kishin dy doza të vaksinës
15:27 | 13 Shtator 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera