[wp-story]

Lajme

Vazhdojnë punët për riparimin dhe mirëmbajtjen e banesave kolektive në Prishtinë

Vazhdojnë punët për riparimin dhe mirëmbajtjen e banesave kolektive në Prishtinë
14:11 | 11 Shtator 2020

Në banesat kolektive në lagjet “Dardania”, “Lakrishtë”, “Bregu i Diellit” në Prishtinë po bëhet riparimi dhe mirëmbajtja e ashensorëve të ndërtesave kolektive.

Nga komuna e Prishtinës, derisa kanë njoftuar për punët që po bëhen në këto banesa.

Ahmeti po ashtu ka treguar edhe se do të riparohen e mirëmbahen edhe banesat kolektive në lagjen “Ulpiana” dhe “Qafa”.

“Ekipet tona po vazhdojnë me riparimin dhe mirëmbajtjen e ashensorëve të ndërtesave kolektive në lagjet “Dardania”, “Lakrishte” dhe “Bregu i Diellit”, për të vazhduar edhe në lagjet “Ulpiana” e “Qafa”.#prishtina💙”, shkruhet në një njoftim në faqen e komunës së Prishtinës.

 

 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera