[wp-story]

Infografika

Vaksina e Pfizer më e përdorura në botë kundër COVID-19

Vaksina e Pfizer më e përdorura në botë kundër COVID-19
12:11 | 24 Shkurt 2021
Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera