[wp-story]

Jetë

Ushtrime për shikim më të mirë dhe për sy më të shëndetshëm

Ushtrime për shikim më të mirë dhe për sy më të shëndetshëm
08:11 | 03 Qershor 2020

Kohë pas kohe do të jetë mirë që syve tuaj t’i ofroni pak pushim cilësor dhe ushtrime për shikim më të mirë

Çdo gjë mund të përmirësohet me ushtrime, pra edhe shikimi.

Përse atëherë ta mos bënim qysh sonte, edhe ashtu sot është ditë pushimi.

Zgjat vetëm disa minuta dhe do t’ju pëlqejë! – transmeton Telegrafi.

▪ Mbyllni sytë dy minuta.

▪ Shikoni majtas-djathtas, sa më shumë – 5 herë.

▪ Lartë poshtë gjithashtu – 5 herë.

▪ Pastaj në diagonale – gjithashtu 5 herë.

▪ Në rreth – 5 herë.

▪ Lëvizni fokusin afër-larg – 15-30 cm- 5 herë.

▪ Shikoni në pikën lartë – 5 herë.

▪ Shikoni në një pikë poshtë – 5 herë.

▪ Shtrëngoni fort sytë – 10 herë.

▪ Me gishta lehtësisht bëni masazh syve – 10 herë.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera