Bota/Rajoni

Ushtria ngre çadër pritëse për pacientët, para spitalit Infektiv

Ushtria ngre çadër pritëse për pacientët, para spitalit Infektiv
10:15 | 11 Nëntor 2020

Në Spitalin Infektiv në Shqipëri, forcat e ushtrisë kanë ngritur një çadër pritëse.

Sipas burimeve për A2 CNN mësohet se pacientët e rinj, pa simptoma përcaktuese do të kalojnë fillimisht nëpërmjet kësaj çadre, për triazhim, dhe më pas kur të mësohet gjendja reale e pacientit, të bëhet e mundur ndarja specifike e shtrimit të tij.

Deri para pak ditësh pacientët kontrolloheshin fillimisht në ambulancë, ose në urgjencën e spitalit por duke u nisur nga shtimi i rasteve, autoritetet kanë vendosur pikërisht ngritjen e kësaj çadre.

Në të njëjtën mënyrë ka funksionuar edhe te Spitali Universitar i Traumës si dhe te Urgjenca e QSUT-së.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera