[wp-story]

Bota/Rajoni

Ushtarët amerikanë tregojnë si shpëtuan nga raketat iraniane

Ushtarët amerikanë tregojnë si shpëtuan nga raketat iraniane
20:40 | 13 Janar 2020

Mbeturinat dhe rrënojat e sulmit iranian po i pastrojnë me buldozerë.

Por, ushtarët amerikanë ende nuk po mund të besojnë si arritën t’u shpëtojnë gjashtë raketave balistike, të cilat u hodhën me urdhër të Tehranit në drejtim të tyre në kampin e Irakut.

Nata e tetë janarit, për shumë nga ushtarët e Amerikës u mendua si e fundit e jetës së tyre.

Të gjithë ushtarët shpëtuan gjallë pasi ishin strehuar në një bunker.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera