Lajme

Ura në Vranoc të Deçanit gati të shembet, qytetarët të rrezikuar

Ura në Vranoc të Deçanit gati të shembet, qytetarët të rrezikuar
21:32 | 04 Dhjetor 2022

Alternativë tjetër nuk kanë, prandaj po e shfrytëzojnë këtë rrugë.

Megjithatë, kalimi nëpër këtë urë në Vranoc të vogël të Deçanit, po konsiderohet e rrezikshme.

Ura ka filluar të shembët qysh në vitin 2017.

Vendasit thonë se që nga ajo kohë, askush nuk është interesuar ta ndërtojë, meqë ky objekt ndodhet në kufirin e Komunës Deçanit dhe të Pejës.

KEDS fillon pilot projektin për inspektimin e rrjetit elektrik me dron

Të tjera