Lajme

UP-ja merr vendim për studentët, tregon se si do të mbahen ligjëratat

UP-ja merr vendim për studentët, tregon se si do të mbahen ligjëratat
11:54 | 14 Tetor 2020

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, përkatësisht Senati i UP-së ka mbajtur takim me 7 tetor që, për shkak të pandemisë COVID-19, procesi mësimor (ligjëratat, mësimi klinik, ushtrimet laboratorike dhe numerike apo mësimi nga fusha e arteve) të mbahet në formë të kombinuar (fizike ose online).

 

 

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera