Lajme

Universiteti i Ferizajt ka hapur konkursin për studentët e rinj në nivelin Bachelor dhe Master

Universiteti i Ferizajt ka hapur konkursin për studentët e rinj në nivelin Bachelor dhe Master
14:11 | 21 Shtator 2020

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj sot ka hapur konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2020-2021.

Përmes një komunikate, USHAF-ja ka njoftuar se do të pranohen 640 studentë në nivelin Bachelor dhe 150 të tjerë në nivelin Master.

Lexo Edhe:
Inspektorati detyron marketet t’i ndajnë në kënde të veçanta produktet me vaj palme
“Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2020/21, sipas të cilit do të pranohen 640 studentë në nivelin e studimeve Bachelor dhe 150 në nivelin e studimeve Master”, thuhet në komunikatë.

Konkursi për të dyja nivelet e studimit, do të jetë i hapur deri me 30 shtator 2020, në ora 16:00, ndërsa aplikimet dhe pranimi i dokumentacionit mund të bëhen çdo ditë (përfishirë edhe ditën e shtunë).

Komunikata e plotë:

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2020/21, sipas të cilit do të pranohen 640 studentë në nivelin e studimeve Bachelor dhe 150 në nivelin e studimeve Master.

Në studimet Bachelor, do të pranohen 529 studentë të rregullt, ndërsa 77 vende janë të rezervuara për komunitetet joshumicë, 8 vende për kandidatët nga Mali i Zi, 13 nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja dhe 13 nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Në këtë nivel të studimeve, kandidatët për studentë të UShAF do të kenë mundësi të aplikojnë në programet:

Dizajn Grafik dhe Multimedia
Menaxhment i Turizmit dhe Hotelerisë
Arkitekturë e Interierit dhe Dizajn i Mobileve
Dizajn dhe Konstruksionet e Produkteve të Drurit
Inxhinieri Industriale me Informatikë
Menaxhment Industrial
Ndërsa, në nivelin e studimeve Master, do të pranohen 123 studentë të rregullt, ndërsa 18 vende janë të rezervuara për komunitetet joshumicë, 3 vende për kandidatët nga Mali i Zi, 3 nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja dhe 3 nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Programet në nivelin Master, në të cilat do të mund të aplikojnë kandidatët janë:

Arkitekturë dhe Dizajn i Interierit me Prodhime nga Druri
Inxhinieria dhe Informatika
Menaxhimi dhe Inovacioni në Turizëm
Konkursi për të dyja nivelet e studimit, do të jetë i hapur deri me 30 shtator 2020, në ora 16:00, ndërsa aplikimet dhe pranimi i dokumentacionit mund të bëhen çdo ditë (përfishirë edhe ditën e shtunë).

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera