[wp-story]

Lajme

Uniforma e Policisë përfundon në mbeturina

Uniforma e Policisë përfundon në mbeturina
13:57 | 20 Gusht 2019

Një fotografi ka filluar të qarkullojë nëpër rrjete sociale, në të cilën shihet se një uniformë e Policisë së Kosovës, është hudhur në një grumbull mbeturinash.

Edhe pse nuk ka informacione të sakta nëse kjo uniformë është origjinale e Policisë së Kosovës, pamja e saj në një ambient të tillë ka ngjallur reagime të shumta në rrjetet sociale.

Këtu mund të shihni fotografinë e kësaj uniforme.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera