[wp-story]

Bota/Rajoni

Ulqini me pagat më të ulta në Mal të Zi

Ulqini me pagat më të ulta në Mal të Zi
12:46 | 10 Gusht 2019

Paga mesatare pa taksa dhe kontribute për muajin korrik në Mal të Zi, ka qenë 516 €. Sa i përket pagave sipas komunave, pagat më të larta i kanë të punësuarit në territorin e komunës së Tivatit 613 uro, kurse më të voglën e kanë të punësuarit në komunën e Ulqin me 421 €, këto janë shifrat e në bazë tëë analizave mujore të lëshuar nga MONSTAT.  Edhe para 4 viteve qyteti i Ulqinit ishte me pagen mesatare me të ulët në nivel të të të gjitha qyteteve në Mal të Zi.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera