[wp-story]

Lajme

Ujësjellësi ‘Prishtina’ paralajmëron qytetarët për ndërprerjen e ujit

Ujësjellësi ‘Prishtina’ paralajmëron qytetarët për ndërprerjen e ujit
11:30 | 14 Qershor 2020

Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina (KRUP) bën të ditur se në pjesët e Prishtinës dhe Graçanicës në të cilat sot ka pasë ndërprerje të ujit të pijshëm, qytetarëve në rubinetet e tyre mund të iu vijë ujë i turbullt për një kohë të shkurtër.

KRUP rekomandon që rubinetet t’i lini të hapur deri sa të vjen ujë i kthjellët.

Sipas tyre, nuk është asgjë për t’ u shqetësuar, por për shkak të punimeve dhe pastaj , ardhjes së ujit mund të ndodhë një gjë e tillë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera