Lajme

Ujësjellësi “Prishtina” dhe Komuna e Fushë Kosovës, bashkërendojnë projektet investive

Ujësjellësi “Prishtina” dhe Komuna e Fushë Kosovës, bashkërendojnë projektet investive
18:06 | 07 Korrik 2020

Në vazhdën e takimeve zyrtare në zonën e shërbimit, udhëheqësit e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” në përbërje të UD i kryeshefit ekzekutiv Sokol Xhafa, gjatë ditës së sotme u takua me kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha me bashkëpunëtorë.

Sipas komunikatws sw lwshuar nga “KRU Prishtina”, përgjatë këtij takimi u diskutuan shumë plane konkrete dhe të përbashkëta zhvillimore, si projekti i Impiantit të trajtimit të ujërave të zeza për Prishtinë dhe Fushë Kosovë, projekte konkrete për furnizimin me ujë të pijshëm për fshatin Sllatinë, Bardh i Madh dhe Grabovc.

Poashtu sipas komunikatës, u diskutua rreth inspektimit të përbashkët ndërinstitucional në identifikimin dhe kontrollimin e kyçjeve ilegale në terren.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera