[wp-story]

Lajme

Ujësjellësi i Prishtinës njofton se janë duke intervenuar në sistemin e rrjetit të ujërave të zeza

Ujësjellësi i Prishtinës njofton se janë duke intervenuar në sistemin e rrjetit të ujërave të zeza
13:29 | 29 Maj 2020

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se deri në ora 12:00 kanë intervenuar në mbi 10 raste në rrjetin e ujërave të zeza dhe rrjetin e ujësjellësit.

Sipas tyre, puna në sistemin e rrjetit të ujërave të zeza dhe rrjetit të ujësjellësit do të vazhdojë deri në orën 22:00.

“Prishtinë, 29 maj – intervenimet në sistemin e rrjetit të ujërave të zeza dhe rrjetit të ujësjellësit, gjatë ditës së sotme. Deri në orën 12:00 u intervenua në mbi 10 raste në të dyja sistemet. Puna nga ekipet e mirëmbajtjes vazhdon deri në orën 22:00, me raste të tjera. Ju priftë e mbara!⚒”, thuhet në njoftimin e ujësjellësit.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera