[wp-story]

Lajme

Ujësjellësi apelon të kursehet uji i pijshëm në Prishtinë

Ujësjellësi apelon të kursehet uji i pijshëm në Prishtinë
16:40 | 04 Gusht 2019

Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka apeluar që të kursehet uji i pijshëm në të kundërtën rajoni i Prishtinës do të përballet me mungesa në furnizim të rregullt.

Sipas kësaj kompanie, furnizimi global me ujë kërcënohet vazhdimisht, gjithnjë e më shumë nga ndryshimet klimatike, mbikonsumi dhe menaxhimi.

“Furnizimi global me ujë kërcënohet vazhdimisht, gjithnjë e më shumë nga ndryshimet klimatike, mbikonsumin dhe menaxhim. Apelojmë të kursehet uji i pijshëm, në të kundërtën do të përballemi me mungesa në furnizim të rregullt”, ka thënë Ilir Abdullahu – kryeshef i KUR “Prishtina”.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera