Bota/Rajoni

‘Ujërat e trazuara’ Shqipëri – Greqi

‘Ujërat e trazuara’ Shqipëri – Greqi
15:51 | 30 Shtator 2020

Greqia pretendon të zgjerohet me 12 milje në detin Jon.

Asgjë nuk dihet me siguri nëse do të ketë një marrëveshje me Shqipërinë.

Ata që do të ndikoheshin drejtpërdrejt janë peshkatarët në jug të vendit, të cilët kanë nisur të shqetësohen. /Deutsche Welle/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera