[wp-story]

Lajme

U përurua rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë

U përurua rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë
20:57 | 02 Gusht 2019

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të premten përuroi rrugën Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë, investim i MIT.

Ministri Pal Lekaj tha se ndihet mirë që u finalizua ky projekt që i kursen kohë qytetarëve për tu lidhur me Fushë Kosovën dhe kryeqytetin. Ai shtoi se përgjatë dy vitesh qeverisje është vënë standard i ri, i ndërtimit të rrugëve me cilësi e sinjalistikë të duhur në shërbim të qytetarëve.

Rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë është e gjatë mbi 3.5 kilometra, investimi i MIT-së për këtë rrugë është afër 477 mijë euro dhe është realizuar në kudër të memorandumit të bashkëpunimit me komunën e Fushë Kosovës.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera