Bota/Rajoni

U bllokuan në një përrua në Elbasan, shpëtohen nga zjarrfikësit dy turistët që ishin në rrezik për jetë

U bllokuan në një përrua në Elbasan, shpëtohen nga zjarrfikësit dy turistët që ishin në rrezik për jetë
22:10 | 04 Korrik 2020

Dy turistë ishin në rrezik për jetë në ujërat e një përroit të Zaranikës në perëndim të Elbasanit.

Turistët kishim tentuar të kalonin në anën tjetër, por përkeqësimi i motit solli ujëra të rrëmbyer dhe për pasojë turistët u bllokuan në mes të përroit në një “ishull dheu”.

Ndërhyrja e ekipit zjarrfikës arriti të shpëtonte dy personat që rrezikonin mbytjen.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera